Διαδίκτυο και Επιχειρηματικότητα

post

Διαδίκτυο και Επιχειρηματικότητα 

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει δυναμικά για τη SIPA καθώς η συνεργασία με το Winners Seminar Group συνεχίζεται και για τη νέα εκπαιδευτική σαιζόν 2017 – 2018 με προγραμματισμένα workshops σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα βρεθούμε στην υπέροχη πόλη της Πάτρας, όπου θα παρουσιάσουμε ένα σεμινάριο πιο κοντά στο Level II, που είναι το ενδιάμεσο workshop που έχουμε δημιουργήσει για τη χρήση του Διαδικτύου στην Επιχειρηματικότητα.

Μέχρι στιγμής πάνω από 300 άτομα, σε διάφορες πόλεις, με ενδιαφέροντα σε επιχειρηματικούς τομείς από τον τουρισμό, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την εκπαίδευση κ.α. έχουν παρακολουθήσει τα workshops SIPA και Winners Seminar Group.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν τη βασική γνώση του on-line επιχειρηματικού σχεδιασμού. Συγκεκριμένα θα αναλυθούν:

• Πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις αναζητήσεις της Google προς όφελός σας. Χρήσιμα και πρακτικά μυστικά για τα social media: Facebook, Twitter, Instagram, Google+ και Youtube.

• Πώς να εκμεταλλευτείτε τα social media για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ποια λάθη πρέπει να αποφύγετε;

• On-line επιχείρηση: Ποια βήματα να ακολουθήσετε στη δημιουργία της

• Επιχειρηματικότητα: Τι πρέπει να προσέξετε

• Ποιες επιλογές on-line προώθησης και διαφήμισης έχετε και ποια ταιριάζει στην επιχείρησή σας;

• Inbound Marketing: τι είναι και πως μπορεί να σας υποστηρίξει σε νέο πελατολόγιο και πωλήσεις. Μια στρατηγική του digital μάρκετινγκ με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας on-line επιχείρηση, χωρίς ιδιαίτερα κεφάλαια και γνώσεις.

Το workshop απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιδιώκει να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση ή να αναπτύξει την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή του. Παράλληλα έχει στόχο να ενημερώσει ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν διαδικτυακά όπως ανέργους, νοικοκυρές, φοιτητές και νέους κάθε ηλικίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Hotel Βυζαντινό στην Πάτρα, 13 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 18:00 – 22:00.

Το κόστος παρακολούθησης είναι δωρεάν. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στο https://goo.gl/k7aCdO

Blog Categories

Recent Posts

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Subscribe to our Newsletter