Η SIPA στο Vegan Life Festival

post

Η SIPA στο Vegan Life Festival

Η SIPA στο Vegan Life Festival βρέθηκε έπειτα από τη γνωριμία της με τον Δημήτριο Κυριακούλη, γνωστό και ως Dimitrios John Lemon. Έναν άνθρωπο που έχει θέσει ως κύριο σκοπό της ζωής του τη διάδοση του βιγκανισμού και του ειρηνικού τρόπου ζωής. Ο Δημήτριος που έχει τη σελίδα Meteora Vegan Fitness (με πάρα πολλούς followers στο Facebook) μαζί με τη σύζυγό του Katerina Water Melon οργανώνουν ολιστικά retreat στα Μετέωρα. Είναι εκείνοι που ενέπνευσαν τη Σίλα Παπαδοπούλου, κατά την αναζήτησή της προς την ευδαιμονία, να γίνει μέλος της Ελληνικής Vegan κοινότητας και να αλλάξει τον τρόπο διατροφής και διαβίωσης της.

Στη SIPA έχοντας ως κύρια δραστηριότητά την παροχή υπηρεσιών που αφορούν τη βελτίωση της οπτικής επικοινωνίας μιας επιχείρησης, σχεδιάζουμε λογότυπα, εταιρική ταυτότητα, επαγγελματικά video, ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) και παρακολουθούμε τα social media και την προώθηση της επιχείρησής σας γενικά στο internet, ώστε να μπορέσετε να διαθέτετε μέσω αυτού τα προϊόντα σας σε όλη την ελληνική επικράτεια και τις διεθνείς αγορές. Όλα, με την άριστη επαγγελματική ποιότητα υπηρεσιών και σχεδιασμού της SIPA.

Όσοι από εσάς μας επισκεφθείτε στο περίπτερο της SIPA, στο καλοκαιρινό Vegan Life Festival στις 9 Ιουλίου 2017, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, θα μπορέσετε να μας γνωρίσετε από κοντά και να λάβετε έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επιπλέον θα παραλάβετε ενημερωτικά flyers με τις 4 εκπληκτικές προσφορές μας, οι οποίες θα τρέξουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Συνεχίζοντας, δεν θα θέλαμε να αμελήσουμε να σας αναφέρουμε για τη λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του Vegan Life Festival. Αγοράζοντας έναν λαχνό μπορείτε να συμμετάσχετε στη κλήρωση, όπου θα μοιραστούν πολλά και πλούσια δώρα. SIPA έχει διαθέσει στην οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ 5 κουπόνια, μέσω των οποίων προσφέρουμε μία δωρεάν εξέταση μίας ιστοσελίδας, ώστε να διαπιστώσετε αν η ιστοσελίδα σας είναι mobile friendly & fully responsive, οπότε και πλήρως συμβατή με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα που εκτελούνται σε Η/Υ, φορητούς (laptops) και κινητά τηλέφωνα, τελευταίας και προτελευταίας γενιάς.

Επί αυτού, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως από τον Μάρτιο του 2015 και έπειτα, όσες ιστοσελίδες δεν είναι mobile friendly & fully responsive, βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες των αποτελεσμάτων των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης, όπως είναι οι Google και Yahoo, διότι οι τελευταίες άλλαξαν τους αλγόριθμους τους. Εάν λοιπόν η εταιρική σας ιστοσελίδα δεν πληροί όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου και του να είναι mobile friendly & fully responsive, όση διαφήμιση-προώθηση κι αν εσείς κάνετε, αυτή θα αποφέρει από καθόλου ικανοποιητικά έως μέτρια αποτελέσματα.

Εφόσον επιθυμείτε κάτι καλύτερο, έως πολύ καλύτερο ή ακόμα και το βέλτιστο, δηλαδή να δείτε την εταιρική σας ιστοσελίδα μέσα στην πρώτη τριάδα των αποτελεσμάτων μίας μηχανής αναζήτησης όπως η Google ή η Yahoo, μπορείτε να απευθυνθείτε στη SIPA για να σας ενημερώσουμε και να σας κατευθύνουμε ώστε να επιτευχθεί αυτό.

Τελειώνοντας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως στο Vegan Life Festival μπορείτε να έρθετε ακόμα κι εάν δεν ασπάζεστε τον βιγκανισμό! Είναι μια γιορτή για την αγάπη, την ειρήνη και την ομόνοια μεταξύ όλων των ανθρώπων, αλλά και μία μοναδική ευκαιρία για εσάς που δεν είστε Vegan να γνωρίσετε μία διαφορετική κουλτούρα στον τρόπο διατροφής και διαβίωσης, και γιατί όχι, ακόμα και να σας κάνουμε μέλη στην πολύ μεγάλη Vegan παρέας μας, αν ο τρόπος μας σας ταιριάξει και σας εμπνεύσει!

Όπως και να έχει, Vegan ή μη, εμείς ως SIPA θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο περίπτερό μας, το οποίο φέτος μοιραζόμαστε με την Καλλίπολη (www.kallipoli.org)!

 

Blog Categories

Recent Posts

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Subscribe to our Newsletter