Επιχειρώ στην εποχή του Διαδικτύου

post

Επιχειρώ στην εποχή του Διαδικτύου

Επιχειρώ στην εποχή του Διαδικτύου στην πόλη της Καλαμάτας και θέλω να δω την εργασία μου να απογειώνεται! Αυτό ήταν το αίτημα ενός φίλου, που με θάρρος και αποφασιστικότητα μας έκανε την πρόταση να κατεβούμε προς τη Νότια Πελοπόνησσο και να παρουσιάσουμε το μοντέλο που έχουμε δημιουργήσει για την καλύτερη προώθηση μιας επιχείρησης στο Διαδίκτυο.

Η SIPA και το Winners Seminars Group συναντιούνται και πάλι, μετά τα workshops που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στον Πύργο και στο Αγρίνιο, όπου πάνω από 300 άτομα έχουν ενημερωθεί δωρεάν για τις σύγχρονες μεθόδους της επιχειρηματικότητας.

To σεμινάριο γίνεται για πρώτη φορά στην Καλαμάτα ώστε να υποστηρίξει κάθε επαγγελματία αλλά και ανέργους, νοικοκυρές, φοιτητές και νέους κάθε ηλικίας που θέλουν σήμερα να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία, να μάθουν τα μυστικά του Διαδικτύου και τον τρόπο, ώστε να χρησιμοποιήσουν μια σωστή ιστοσελίδα και τα Social Media για να δημιουργήσουν ένα πετυχημένο πελατολόγιο, οικονομική ασφάλεια και κοινωνική επιτυχία.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και εδαστικό 4/ώρο θα γνωρίσετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μηχανές αναζήτησης και ιδιαίτερα τη Google με κέρδος για την εργασία σας.

Στο πρώτο μέρος θα μάθετε χρήσιμες τεχνικές για τα social media: Facebook, Twitter, Instagram, Google+ και Youtube. Τέλος, θα γνωρίσετε το Web-Combi® by SIPA για σύντομα οργανικά αποτελέσματα στις πρώτες σελίδες της Google.
Στο δεύτερο μέρος γνωρίσετε τι είναι το Inbound Marketing και πόσο σημαντικό εργαλείο είναι. Επίσης θα μάθετε τον τρόπο δηλαδή που μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας on-line επιχείρηση, χωρίς ιδιαίτερα κεφάλαια και γνώσεις. Mέσα από πραγματικά παραδείγματα, που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε online, ώστε να εργαστείτε πάνω σε αυτά, σε πραγματικό χρόνο.

Παρακαλούμε καλέστε στο τηλέφωνο 693 6162079 για να κάνετε τηλεφωνική κράτηση.
Οι θέσεις για το σεμινάριο είναι περιορισμένες.
Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται επίσης να επιβεβαιώσετε μέχρι και 25/9/2017 στο e-mail: winnersseminarsgroup@gmail.com. Για άμεση εγγραφή μπορείτε να μπείτε στο: https://goo.gl/k7aCdO

Blog Categories

Recent Posts

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Subscribe to our Newsletter